Miért vannak fekete-fehér képek is a sorozatban?

Bizonyos helyzetek sokkal erősebbek, kifejezőbbek fekete-fehérben. Ettől függetlenül minden képet átadok színesben is, de amelyiknél így érzek, abból készítek egy fekete-fehér konverziót is. Aztán eldöntitek melyiket használnátok szívesebben.

Mikor kapjuk meg az elkészült képeket? 

1 hét! Ez elég rendhagyó, általában legalább 5 hét szokott lenni a határidő, de úgy döntöttem, hogy 2018-ban törekszem rá, hogy minél előbb a képeitekhez jussatok, hiszen nem csak ti, de az egész család izgatottan várja.

Rendelhető-e fotókönyv?

Igen, a személyes találkozón természetesen mutatok is mintákat. Ezek a könyvek –  ahogyan a döntésetek és a fotók is – időtállóak és nagyon értékesek. Speciális múzeumarchív certifikált papírra készülnek, kézi kötéssel. Ha ilyet szeretnétek, ennek a megszerkesztésében is segítek, ha pedig más irányba mennétek, abban is szívesen adok tanácsot. 

Meddig vagy ott egy esküvőn?

Alapvetően amíg szeretnétek és megegyezünk. A tapasztalat viszont az mutatja, hogy éjfél után valamivel már nem sok olyan történik ami addig nem történt meg. Sőt, ezután már illendőbb magára hagynom a násznépet, voltak már eleget fotózva addig… 

Vállalsz-e eljegyzési fotózást? 

Igen! Sőt, nagyon ajánlom is, jó emlék szokott lenni később.

Van, aki ezekből a fotókból készít dekorációt az esküvőre, ajándékként adja, vagy beválogatja az esküvői képvetítésbe.

Segít abban, is, hogy kicsit jobban megismerjük egymást és az esküvőn már gyakorlottabban tudjunk együtt “dolgozni”. Persze enélkül is remekül sikerülhet az esküvői fotózás, de ez egy pluszt adhat hozzá, felszabadultan, időkorláttól függetlenül.

Esküvői kreatív fotózás külön napon? 

 

Nagyon ajánlom! Akár az esküvő előtt, akár utána. Mivel egy esküvői napon nehéz megtalálni azt az ideális időt, időjárást és helyszínt amikor elkészülhetnek azok a képek, amiket igazán szeretnénk. Nagyon sok kötöttség, nem várt esemény lehet ezen a napon. 

Van aki tart tőle, hogy veszít az értékéből, mert ezek a képek nem az esküvő napján készülnek, de elmondhatom, hogy ez utólag már senkinél sem jelentett gondot. Épp ellenkezőleg, egy pluszt adott az ünnephez. 

Ettől függetlenül az esküvő napján is szoktam ragaszkodni hozzá, hogy legalább negyed órát szánjunk pár páros kreatív fotóra. 

Egy fotós vs. két fotós? 

Az esküvő hangulatát, történéseit szépen visszakaphatjátok akkor is, ha egy fotóst bíztok meg. De még egy kis esküvőből is sokkal több pillanatot, érzelmet tudunk elcsípni, ha ketten vagyunk.

Ha nagy esküvőtök van, sok vendég, akkor mindenképpen szoktam ajánlani, hogy gondolkozzatok el egy második profi fotóson is, a végeredmény sokkal gazdagabb lesz.